بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت شهادت سرار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

بسم الله القاصم الجبارین
شهادت هنر مردان خداست
حضرت امام خمینی (ره)
امروز مالک اشتر امام خامنه ای (مدظله العالی ) به دست شقی ترین آحاد مردم جهان و به دستور جنایت پیشه ترین رئیس دولت جهان به آرزوی چندین ساله اش که شهادت فی سبیل الله بود رسید.
حاج قاسم سلیمانی راهی را ترسیم نمود که هر روز بر راهروان آن افزوده می شود. و این راه، به نابودی اسرائیل جنایت کار و پیروزی مستضعفین جهان بر مستکبرین جهان ختم می شود.
امروز اگر حاج قاسم را از ما گرفتند، هزاران حاج قاسم پای در جای پای او در مسیر ولایت می گذارند. و خون خواه این مرد الهی تمامی آزاد خواهان جهان و محور مقاومت خواهند بود.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل ضمن تسلیت به حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، نائب برحقش حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی )، ملت شریف ایران اسلامی، مستضعفین جهان و خانواده محترم سردار رشید سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی اعلام می داریم، راه مالک اشتر سید علی بی مالک نخواهد ماند و آرمان های این شهید والا مقام را با جان و دل ادامه خواهیم داد.
دولت تروریست آمریکا بداند انتقام سختی در انتظار آنان است و این خون بر زمین ریخته نهال های صالحی را بارور خواهد کرد که ریشه ی آنان را خواهد خشکاند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل