بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 22 بهمن

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 22 بهمن
یوم الله 22بهمن، سالگرد پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) فرصتی است بی بدیل که مردم غیرتمند ایران اسلامی بالاخص مردم همیشه در صحنه دارالولایه سیستان با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب و مواضع انقلابی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و راه شهیدان بیعت مجدد نمایند.
امسال شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی و یارانش شور و حرکت خاصی به حضور میلیون‌ها ایرانی در راهپیمایی حماسی مردم در 22 بهمن خواهد بخشید و تقارن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با چهلمین روز شهادت این سردار شهید مبارزه با استکبار را وارد فاز جدیدی خواهد کرد.
حضور حماسی مردم شهید پرور و شریف دارالولایه سیستان در مراسم 22 بهمن به منزله ی آمادگی برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخاب نمایندگان لایق انقلابی و خدوم به نظام و مردم خواهد بود.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل ضمن دعوت از آحاد مردم شریف دارالولایه سیستان برای شرکت در این راهپیمایی دشمن شکن آمادگی خود را برای حضور در سیل خروشان ملت در این راهپیمایی حماسی اعلام می کنیم.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل