بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 9 دی

حماسه بی‌نظیر و تاریخی ۹ دی و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید.
حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(دامت برکاته) را شاد ساخت.
بی شک زنده نگه داشتن روز بزرگ، تاریخی و تاریخ ساز 9 دی و بررسی ریشه ها، علل و عوامل، آثار، برکات، پیامدها و پیامهای آن، موجب نشر فرهنگ بصیرت افزایی در جامعه می شود و همچنین از جریانات نفوذ و رخنه در داخل کشور و نظام و بروز فتنه هایی از این دست در سالیان بعد جلوگیری خواهد کرد.
جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با پاسداشت ایام الله حماسه ۹ دی، هم گام با آحاد ملت نستوه و با بصیرت ایران و به برکت آموزه‌های راهبردی فتنه 88 و حماسه 9 دیماه دیگر اجازه نخواهد داد فتنه‌جویان و منحرفین از فرصت‌های نظام و عرصه‌های مردم سالاری دینی - مانند انتخابات - در کشور، سوءاستفاده و با تحرکات فریبنده و دشمن‌پسند، فتنه‌های جدیدی را مهندسی و عملیاتی کرده و با پشتیبانی و هدایت شبکه‌های صهیونیستی و استکباری اهداف ضد انقلابی و مغایر با منافع، مصالح و امنیت ملی کشور را دنبال کنند.