بیانیه دانشگاه ازاد اسلامی واحد بین المللی زابل در محکومیت اعلام سپاه پاسدارن به عنوان یک گروه تروریستی توسط رئیس جمهور آمریکا

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی مردمی و بازوی مسلح برای پاسداری از نظام جمهوری اسلامی و ضامن امنیت و اقتدار مسلمانان جهان و سپر محکمی در مقابل زیاده خواهی و زورگوئی مستکبران جهانی است.
این نهاد انقلابی علاوه بر حفظ امنیت و مسائل دفاعی، در تمامی عرصه‌ها همچون سازندگی، عمران، خدمت‌رسانی به محرومان، مسائل فرهنگی و هنری و تولید فکر انقلابی، نقش‌آفرینی می نماید و بر اساس قانون اساسی در چهل سال گذشته با تمام وجود از ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی پاسداری نموده است. این جمله‌ی معروف حضرت امام (رحمه‌الله) که «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» برای تعارف یا افزایش روحیه پرسنل سپاه نبوده بلکه فرمایشی مسئولیت آور است و تاکیدهای مکرر ایشان بر بقا و تقویت سپاه گویای اعتقاد و اعتماد عمیق ایشان به این نهاد انقلابی است که امنیت گذشته، حال و آینده را ترسیم کرده است.
اقدامات سپاه پاسداران در طول چهار دهه از انقلاب اسلامی چه از لحاظ حفاظت از آب و خاک کشورمان و دفاع از مرزهای اسلام باعث شده تا استکبار جهانی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بزرگ‌ترین قاتل تروریست‌های جهان را تروریست بنامد! استکبارجهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار بارها به بهانه های واهی در صدد ضربه زدن به این رکن رکین انقلاب بر آمده و با روشهای مختلف اعم از تخریب، ترور، تحریم و... مورد هجمه و حمله قرار داده است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل زابل ضمن محکومیت شدید این رفتار احمقانه و دیوانه وار دولت مردان آمریکایی، حمایت همه جانبه خود را از سپاه پاسداران این نهاد مردمی، مقتدر و محبوب ملت ایران که نماد عزت و اقتدار انقلاب اسلامی است، اعلام می دارد.