رئیس دانشگاه آزاد زابل: نبود ارتباط بین علم و صنعت عامل اصلی رکود صنایع است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: حلقه مفقوده ارتباط علم و صنعت در سیستان‌ و بلوچستان یکی از عوامل رکود صنایع در این منطقه است.

محمد عمرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل اظهار کرد: این نمایشگاه به‌مناسبت هفته پژوهش و با هدف ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشجویان و استادان و کشف استعداد‌ها و محصولات قابل تجاری‌سازی دانشجویان و استادان برگزار شده است.

وی حلقه مفقوده ارتباط علم و صنعت در سیستان‌وبلوچستان را به عنوان یکی از عوامل رکود صنایع در این منطقه یادآور شود و افزود: برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها می‌تواند در برقراری ارتباط مستقیم بین دارندگان ایده و صاحبان صنعت و تجاری‌سازی این ایده‌ها و رشد صنعتی و اقتصادی منطقه نقشی مثبت ایفا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل انجام کار تیمی در بین دانشجویان و ایجاد انگیزه برای انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی در بین دانشجویان را در برگزاری باشکوه این نمایشگاه خوب ارزیابی کرد و تصریح کرد: در این نمایشگاه علاوه بر گروه‌های مختلف آموزشی، نهادها و ارگان‌های دیگری چون اداره میراث فرهنگی و گردشگری، اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و آموزشکده فرخی سیستانی شهرستان زابل نیز همکاری کرده‌اند.