اخبار دانشگاه

بیانیه اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در پاسخ به سخنان بی درایت رئیس جمهور آمریکا

سلام عليكم
باصلوات برمحمد و آل محمد (ص) و با احترام و تحيات الهي ؛
پیرو فرمایشات گهربار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و همگام با ملت فهیم و بابصیرت و ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران ؛ سخنان بی اساس و مداخله جویانه رئیس جمهورآمریکا در امور کشورمان و علی الخصوص نهاد مردمی و انقلابی سپاه پاسداران را محکوم نموده و از ایشان خواهانیم دست از یاوه گویی برداشته و بجای تفرقه اندازی و مداخله در امور کشورهای مسلمان به فکر نجات مردم خود باشد.

رئیس واحد زابل: بسیج اساتید باید پرچمدار علم و پژوهش باشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با توجه به همکاری بسیار نزدیک و مداوم حوزه معاونت فرهنگی با بسیج اساتید خاطرنشان کرد: بسیج اساتید باید به عنوان پرچمدار علم و پژوهش در کنار مسائل فرهنگی شناخته شود و راهکارهای علمی برای حل مشکلات و معضلات جامعه ارائه کند.

دکتر شاهانی خبر داد: ثبت‌نام تکمیل ظرفیت دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از فردا/ زمان اعلام نتایج 16 مهرماه

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه از فردا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امیررضا شاهانی سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در نشست مطبوعاتی که پیش از ظهر امروز در این مرکز برگزار شد، گفت: ثبت‌نام تکمیل ظرفیت دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد از فردا (سه شنبه) آغاز می‌شود و تا ساعت 24 روز جمعه چهاردهم مهرماه سال جاری ادامه دارد.

آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از امروز

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی آخرین جزئبات ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون کارشناسی پیوسته این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، با توجه به درخواست تعداد زیادی از متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی پیوسته، امکان ثبت‌نام در تعدادی از این رشته‌ها در واحدهای دانشگاهی خارج از استان تهران که ظرفیت ثبت‌نام آنها تکمیل شده است، فراهم شده است.

پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن پیام دکتر رهبر آمده است:

پیام دکتر ولایتی به مناسبت هفته دفاع مقدس

دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، به مناسبت هفته دفاع مقدس در اینستاگرام خود
این ایام نورانی را تبریک گفت.

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه

زابل،

دانشگاه آزاد اسلامی زابل

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.