قابل توجه دانشجویان گرامی

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند باعنایت به نزدیک شدن به پایان ترم(نیمسال تحصیلی)، خواهشمند است جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در دریافت کارت ورود به جلسه (کارت امتحانات) و انتخاب واحد نیمسال تحصیلی جدید، جهت انجام تسویه بد

اطلاعیه نهاد رهبری دانشگاه پیرامون کلاسهای مجازی دروس معارف

بر اساس بخش نامه ارسال شده دانشجویان باید به ازای تمام جلسات لغو شده این ترم 22 جلسه از سایت نهاد را بگذرانند. نمرات کسب شده در آزمون های سایت نهاد می تواند با نظر استاد تا سقف ۱۵ نمره ازامتحان پایانی (کتبی) را شامل شود. برگزاری دو جلسه حضوری در انتهای ترم برای راستی آزمایی ضروری است. آخرین مهلت گذراندن دروس عمومی معارف تا 15 خرداد ماه در سایت مجازی دانشگاهیان http://ec.nahad.ir/index.php

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 31 اردیبهشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 31 اردیبهشت
سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

جوان در گفتگو با آنا خبر داد؛ آغاز عملیات پیوندزنی ۴ هزار اصله درخت پسته در دانشگاه آزاد اسلامی زابل

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: «عمل پیوندزنی ۴ هزار اصله درخت پسته در این واحد دانشگاهی آغاز شده و از سال آینده شاهد برداشت پسته خواهیم بود.»

حبیب‌الله جوان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل درباره کشت پسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل اظهار کرد: «کشت پسته در منطقه سیستان، برای نخستین‌بار توسط این واحد دانشگاهی اتفاق افتاده و اکنون عمل پیوندزنی ۴ هزار اصله درخت پسته در حال انجام است و امیدواریم از سال آینده شاهد برداشت پسته در باغ تحقیقاتی دانشگاه باشیم.»

جوان اعلام کرد؛ عیدی دانشگاه آزاد اسلامی به مردم شهرستان هامون

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی در ماه مبارک رمضان به مردم شهرستان هامون یک پردیس دانشگاهی عیدی می‌دهد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، حبیب‌الله جوان ظهر در دیدار با جمشید رخشانی‌نسب فرماندار شهرستان هامون، ایجاد مراکز آموزش عالی در مناطق محروم و کمک به تحصیل داوطلبان تحصیلات عالی را از رسالت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و اظهار کرد: «راه‌اندازی پردیس مرکز آموزش عالی این واحد دانشگاهی در هامون می‌تواند عیدی این دانشگاه برخواسته از دل انقلاب اسلامی به مردم هامون در ماه مبارک رمضان باشد.»

فرماندار هامون: رشته‌های مهارتی متناسب با بازار کار در اولویت کار دانشگاه قرار گیرد

فرماندار شهرستان هامون گفت: «مسئولان دانشگاهی باید رشته‌های مهارتی و کاربردی متناسب با بازار کار را در اولویت جذب قرار دهند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، جمشید رخشانی‌نسب ظهر امروز در دیدار حبیب‌الله جوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با استقبال از راه‌اندازی پردیس این دانشگاه در شهر محمدآباد شهرستان هامون اظهار کرد: «ابتدای راه‌اندازی این پردیس دانشگاهی مسئولان رشته‌های مهارتی و کاربردی متناسب با بازار کار را در اولویت جذب قرار دهند.»

صفحه‌ها