کسب دو مدال طلا مسابقات هنرهای رزمی دفاعی از سوی دانشجوی واحد زابل

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل موفق به کسب دو مدال طلا در مسابقات هنرهای رزمی دفاعی ایرانیان کشور شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، فاطمه پیکن دانشجوی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل به مسابقات قهرمانی هنرهای رزمی دفاعی ایرانیان کشور که به میزبانی استان تهران برگزار شد اعزام و موفق به کسب دو مدال طلا در استایل دفاع شخصی و هنرهای فردی شد.

پیام دکتر فرهاد رهبر به مناسبت روز دانشجو

فریاد استکبار و استعمارستیزی دانشجویان، الگو و نماد جاودان آزادی خواهی ملت است
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن پیام دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

16 آذر، یادآور فداکاری، رشادت و حریت دانشجویانی است که در راه مقابله با استبداد، استکبار و خفقان دوران رژیم طاغوت، با خون خود نقطه عطفی را در راه استقلال خواهی و ظلم ستیزی ملت ایران رقم زدند.

رئیس واحد زابل به آنا خبر داد افزایش هسته‌های فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی زابل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل عنوان کرد که مرکز رشد این دانشگاه اکنون 7 هسته فناور دارد که برخی از آنها به واحدهای فناور تبدیل شده و برنامه داریم تا پایان سال جاری به 15 هسته فناور برسیم.

محمد مجوزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تشریح برنامه‌های واحد متبوعش در سال تحصیلی جاری از افتتاح ساختمان اداری واحد زابل در چهار طبقه هم خبر داد و اظهار کرد: «بهره‌برداری رسمی ساختمان اداری این دانشگاه در آینده نزدیک با حضور جمعی از مسئولان انجام می‌شود.»

قهرمانی تیم والیبال دانشجویان واحد زابل در مسابقات سیستان و بلوچستان

مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل از قهرمانی تیم والیبال دانشجویان این واحد در مسابقات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

علی نخعی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «مسابقات والیبال قهرمانی دانشجویان استان سیستان و بلوچستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.»

نخعی بیان کرد: «تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل به مربیگری حمید جهانتیغ پس از اتمام اردوی انتخابی و مراحل آماده سازی تیم به این مسابقات اعزام شد.»

قهرمانی تیم فوتسال واحد زابل در مسابقات دانشجویان منطقه 14

تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در مسابقات دانشجویان منطقه 14 درخشید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی نخعی مدیر تربیت‌بدنی واحد زابل گفت: «مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان منطقه 14 کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و با شرکت 7 تیم از واحدها و مراکز دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد که تیم فوتسال دانشجویان واحد زابل توانست عنوان قهرمانی مسابقات را کسب کند.»

رئیس واحد زابل: بسیج نماینده تفکر اسلام واقعی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل بسیج را نماینده تفکر اسلام واقعی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمد مجوزی در مراسم روز دوم آذر روز بسیج دانشجویی در کنار یادمان شهدای گمنام واحد زابل با حضور دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های منطقه سیستان با تبریک هفته بسیج و روز بسیج دانشجویی و همچنین تبریک پیروزی بسیجیان دلاور بر شجره خبیث داعش اظهار کرد: «اسلام به وجود آورنده تفکر رفعت و مهربانی است که نمونه آن را می‌توان در صدر اسلام و در فتح مکه مشاهده کرد.»

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه

زابل،

دانشگاه آزاد اسلامی زابل

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.