امام‌جمعه زابل: انقلاب اسلامی ایران آغاز یک تفکر بود

امام‌جمعه زابل گفت: انقلاب اسلامی ایران آغاز یک تفکر بود که این تفکر، حکومت اسلامی و سپس دولت اسلامی و در نهایت جامعه‌ اسلامی را رقم زد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، حجت‌الاسلام علی‌اکبر کیخا ظهر امروز در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: انقلاب اسلامی ایران شروع یک تفکر بود که این تفکر حکومت اسلامی و سپس دولت اسلامی و در نهایت جامعه اسلامی را رقم زد.

وی افزود: انقلاب اسلامی یک هویت جمعی را معرفی کرد که این هویت از مرزهای کشور عبور کرده و به‌عنوان یک هویت تعریف شده در جهان ملت‌ها را در زیر یک پرچم به نام امت اسلام جمع کرده است.

امام جمعه زابل با بیان تهاجم‌های سخت و نرمی که علیه کشور اسلامی ایران از طرف استکبار جهانی صورت گرفته تصریح کرد: تهاجم علمی یکی از انواع این تهاجم‌ها به کشور بود که مردانی چون شهید مطهری و شهید مفتح بسته به اقتضای دوران خود پا در عرصه مبارزه گذاشتند و شهید احمدی روشن و شهید شهریاری در عرصه‌ای دیگر جان خود را در جهاد علمی فدا کردند.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه نتایج پژوهش باید در جامعه دیده شود، بیان کرد: یکی از دلایل اینکه سیستان رشد قابل ملاحظه‌ای نسبت به سایر نقاط کشور ندارد، نبود پژوهش‌های علمی قبل از انجام پروژه‌های عمرانی و کم‌رنگ‌بودن پژوهش در مدیریت منطقه است.

وی خطاب به دانشجویان گفت: همه شما افسران نظام در عرصه علمی و پژوهشی هستید و امیدوارم در آینده مدیران برآمده از شما با دلسوزی در راستای حل مشکلات منطقه تلاش کنند.