با حضور مسئولان؛ ۲ آموزشکده سما در شمال سیستان و بلوچستان افتتاح شد

دو آموزشکده سما با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، آموزشکده سما شهرستان‌های نیمروز و هیرمند واقع در شمال استان سیستان و بلوچستان صبح امروز با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، مسئولان استانی این شهرستان‌ها افتتاح شد.

در آیین افتتاح آموزشکده سما شهرستان نیمروز حوا نیکفرجام مسئول راه‌اندازی این آموزشکده به ارائه گزارش مختصری از مراحل راه‌اندازی این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: این آموزشکده با سه رشته کاردانی نقشه‌کشی معماری، نقشه‌کشی و آموزش ابتدایی مراحل راه‌اندازی را با کمک فرمانداری، آموزش‌وپرورش و سایر ارگان‌های این شهرستان گذراند و با جذب بیش از ۹۰ دانشجو در این سه رشته از ترم جاری کار خود را آغاز کرده است.

مسئول راه‌اندازی آموزشکده سما هیرمند نیز با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با هدف توسعه عدالت آموزشی اقدام به ایجاد مراکز آموزش عالی در مناطق کمتر برخوردار استان سیستان و بلوچستان کرده است.

مهدی توجگی اضافه کرد: این آموزشکده با سه رشته کاردانی نقشه‌کشی معماری، برق صنعتی و نقشه‌کشی و حدود ۵۰ دانشجو کار خود را آغاز کرده که امیدواریم در آینده با ایجاد رشته‌های جدید و تلاش همکاران‌مان در بهبود وضعیت آموزشی و بسیج امکانات شاهد رشد هرچه بیشتر این آموزشکده باشیم.

به گزارش آنا،‌ در آیین افتتاح آموزشکده‌های شهرستان‌های نیمروز و هیرمند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و هیئت همراه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل، اعضای هیئت علمی و کارکنان این واحد دانشگاهی، فرمانداران، ائمه جمعه، فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان ادارات، معتمدان و ریش‌سفیدان منطقه حضور داشتند.