بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 31 اردیبهشت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 31 اردیبهشت
سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالی در سراسر کشور است.
دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شجره ی طیبه، و یکی از ثمرات نظام مقدس جمهوری اسلامی، توانست با حمایت و پشتیبانی امام راحل، مرحوم هاشمی رفسنجانی و شخصیت های بزرگ نظام، دانشگاه ها را از انحصار دولتی خارج کند و مراکز تحصیلات عالی را به همه نقاط کشور توسعه دهد.
این دانشگاه به عنوان یک نهاد کاملاً مردمی توانسته، با ایجاد 100 هزار شغل، یک نهاد منسجم و سازمان یافته را تشکیل دهد. و تا کنون با فارغ التحصیل کردن بیش از سه و نیم میلیون دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی، توانسته در تربیت نیروی متخصص در کشور نقشی موثر ایفا کند.
اهمیت و جایگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به حدی است که بعد از فوت مرحوم هاشمی رفسنجانی، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شخصاً برای انتصاب ریاست جدید هیئت امنای دانشگاه وارد عمل شدند و انتصاب دکتر ولایتی از جانب ایشان نشان از جایگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور دارد.
دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه ایران را از نظر تولید علم در بین کشورهای دنیا ده پله ارتقا داده است، و به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان توانسته در جلوگیری از خروج مغزها و همچنین میلیارد ها دلار از کشور موفق عمل کند.
این دانشگاه بزرگ افتخار می کند، بزرگمردان دولت های مختلف عمدتاً از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی بودند. وحتی بعضی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد از چهره های علمی و سیاسی شناخته شده کشور هستند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به عنوان یکی از موثرترین عوامل ماندگاری مردم شریف سیستان بعد از خشک سالی های اخیر منطقه، با فارغ التحصیل کردن حدود 20 هزار دانشجو توانسته در تربیت نیروهای متخصص بومی نقشی تاثیر گذار ایفا کند.
این واحد دانشگاهی با ورود به فاز بین الملل و پذیرش دانشجوی غیر ایرانی در چشم انداز دراز مدت باعث توسعه منطقه در ابعاد گوناگون خواهد شد و با ورود این دانشجویان شاهد بهبود و استاندارد شدن شاخص های آموزشی و فرهنگی در سطح منطقه خواهیم بود.
این واحد دانشگاهی با پذیرش دانشجو به صورت صد در صد بومی افتخار می کند که، بسیاری از مدیران و کارشناسان مشغول در نهاد های مختلف دولتی و مردمی منطقه سیستان از فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی هستند.
واحد بین المللی زابل، در راستای ایجاد عدالت آموزشی در مناطق محروم و کمتر برخوردار اقدام به تاسیس 5 پردیس و مرکز دانشگاهی در شهرستان ها و شهرهای منطقه سیستان نمود و با تخفیف شهریه در این مناطق، دانشگاه را در مناطق محروم به خانه ی مردم برده است. تا همه اقشار، دسترسی عادلانه، یکسان و مساوی به مراکز آموزش عالی داشته باشند.
این واحد در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به همت فرزندان شما و تکیه بر ظرفیت علمی اساتید این دانشگاه در یک اقدام جهادی توانست 8 هکتار از زمین های بایر را تبدیل به باغ پسته، زیتون و انگور یاقوتی کند. که این باغ تحقیقاتی می تواند الگویی مناسب برای کشاورزان زحمت کش منطقه سیستان در راستای تغییر الگوی کشت و آبیاری باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل در راستای رسالت خود، مبنی بر توسعه ی منطقه سیستان، خود را مکلف به پیگیری و شناسایی مشکلات فراوان منطقه سیستان می داند و سعی خواهد کرد تا با ارائه راه حل های مبتنی بر تحقیق و پژوهش علمی در رفع این مشکلات قدم بردارد.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل