در دانشگاه آزاد زابل؛ سمینار کارآفرینی در شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد

سمینار کارآفرینی در شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان علاقه‌مند به کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، در این سمینار که توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل و همکاری مرکز رشد واحد‌های فناور این واحد دانشگاهی برگزار شد، محمدامین کاظمیان به ایراد سخن پرداخت و راهکار‌ها و چالش‌های کار‌آفرینی در شرکت‌های دانش‌بنیان را تبیین کرد.

مدیر شهرک فناور زاهدان در این سمینار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره تولید علم به ثروت گفت: دانشگاه‌ها در ایران برای آنکه بتوانند به اقتصاد کشور کمک بدهند باید از دانشگاه‌های نسل اول و دوم عبور کنند و تبدیل به دانشگاه‌های نسل سوم شوند.

کاظمیان با برشمردن خصوصیات دانشگاه‌های نسل سوم تصریح کرد: دانشگاه‌هاي نسل سوم، عموماً مبتنی بر کارآفرينی و حل مسائل جامعه با رويکرد علمي و نظام يافته در تعامل با محيط پيرامونی هستند.

وی خاطرنشان کرد: براي شکل‌گيری دانشگاه نسل سوم و بهره‌مندی از مزايا و مواهب اين نسل دانشگاهي بايد مهارت‌آموزی دانشجويان، اعضای هيأت علمی، مديران و کارکنان نظام دانشگاهی در کانون راهبردها و سياست‌های نهاد دانشگاه و آموزش عالی قرار گيرد.