رئیس دانشگاه آزاد زابل: برداشت از واژه دانشجو نیازمند انقلاب فکری است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل برداشت از واژه دانشجو را نیازمند انقلاب و دگرگونی فکری دانست و گفت: روز دانشجو در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار است.

محمد عمرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل به مناسبت روز دانشجو اظهار‌ کرد: واژه «دانشجو» و برداشت از آن به‌ویژه در ایران، نیازمند انقلاب و دگرگونی کلی و فکری است.

وی افزود: دانشجوبودن، مقطع و عنوانی برای ورود به یک طبقه اجتماعی در جامعه نیست و فارغ از زمان و دربردارنده یک مکتب است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل، فراغت از تحصیل یا پیمودن مقاطع خاصی از آموزش را بی‌معنا دانست و عنوان کرد: آنچه امروزه در اعتلای فرهنگ آموزشی کشور به آن نیازمندیم، نهادینه‌کردن فرهنگ جامعه علمی و مولد است.

عمرانی با اشاره به جایگاه علم و دانشجویی در اسلام بیان کرد: علمِ معرفت‌آور و بینش‌زا به عمل فرد ارزش می‌دهد و در مکتب اسلام، همان قدر که عمل‌کردن به علم اهمیت دارد، عمل بدون علم نیز نکوهش شده است.

وی تصریح کرد: دانشجو به‌عنوان قشر باسواد و فرهنگی جامعه، افزون بر شخصیت اجتماعی خود، الگوی رفتار و تفکر دیگران است. فعالیت برخی در این عرصه چنان چشمگیر بوده که حتی پس از پیمودن مدارج و موقعیت‌های علمی مختلف، همچنان به‌عنوان الگوی دانشجوی واقعی مسلمان مطرح هستند.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ۱۶ آذر و روز دانشجو خاطرنشان کرد: آنچه روز دانشجو را در تقویم مناسبت‌های انقلاب اسلامی به فراموشی نسپرده، ریشه‌های عمیق این نام‌گذاری است.

عمرانی تأکید کرد: ۱۶ آذر ماه ۱۳۳۲ یکی از روزهایی است که در تاریخ تا ابد خواهد درخشید و خون به‌ناحق ریخته شده دانشجویان دانشگاه تهران همواره خواهد جوشید و ندای استکبار‌ستيزي این شهیدان در گوش تاریخ همیشه ماندگار خواهد بود.