رئیس دانشگاه آزاد زابل: فناوری هسته‌ای نماد پیشرفت علمی کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت: فناوری هسته‌ای نماد پیشرفت علمی کشور و حقی است که هیچکس نمی‌تواند آن را از مردمی که برای آن خون داده‌اند، بگیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، مراسم گرامیداشت روز ملی فناوری هسته‌ای ظهر امروز با حضور هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل در محل یادمان شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار و با تشکیل حلقه اتحاد و همبستگی گرامی داشته شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار گفت: دست‌یافتن به دانش و فناوری هسته‌ای در شرایط قرارداشتن در تحریم‌های ظالمانه حاصل خون شهدای عرصه جهاد علمی در دانشگاه‌های این مرز و بوم بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل بیان کرد: فناوری هسته‌ای به‌عنوان نماد پیشرفت علمی کشور، حقی است که هیچکس نمی‌تواند آن را از مردمی که برای آن خون داده و شهید تقدیم کرده‌اند، بگیرد.

عمرانی افزود: روز ملی فناوری هسته فرصتی است تا با زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای هسته‌ای، شکرگزار نعمت عزت و اعتباری باشیم که به‌واسطه تلاش این عزیزان برای ما و میهن اسلامی‌مان کسب شده است.