سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی زابل در گفتگو با آنا مطرح کرد؛ تسریع در فروپاشی رژیم صهیونیستی با طرح معامله قرن

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت: «معامله قرن طرحی از پیش شکست خورده است که در آن بسیاری از مسائل منطقه، قدس و جهان اسلام در نظر گرفته نشده و فقط فروپاشی رژیم کودک‌کش صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.»

حبیب‌الله جوان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل با تبریک ایام‌الله دهه مبارکه فجر اظهار کرد: «ورود حضرت امام خمینی‌(ره) در ۱۲ بهمن ۵۷ خون تازه‌ای در رگ‌های ملت ایران بود و از برکات این حضور پیروزی‌های پی در پی تا رسیدن به پیروزی بزرگ و نهایی مردم ایران در ۲۲ بهمن بود.»

وی گفت: «مردم غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی در حالی چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیرند که دشمنان قسم خورده این نظام الهی بارها آرزوی محال خود را در شکست این نظام به زبان آورده‌اند و برای تحقق این خیال خام از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کرده‌اند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل رویداد‌های مختلف در آستانه سالروز چهل و یکمین دهه فجر انقلاب اسلامی را یادآور شد و عنوان کرد: «طرح معامله قرن که توسط رئیس جمهور آمریکا مطرح شد یک طرح از پیش شکست خورده است که در آن بسیاری از مسائل منطقه و جهان اسلام در نظر گرفته نشده و این طرح فقط فروپاشی رژیم کودک‌کش صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.»