سلیمی به آنا خبر داد امضای 270 نماینده پای طرح استفساریه درباره رشته‌های دانشگاه آزاد / هیات رئیسه در اعلام وصول طرح مقاومت می‌کند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از افزایش تعداد امضاهای طرح دوفوریتی استفساریه نمایندگان ملت درباره رشته‌‌ محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی به 270 مورد خبر داد و گفت: هیات رئیسه خلاف قانون عمل کرده و این طرح را در دستور کار قرار نداد و به نظر می‌رسد که هیات رئیسه در اعلام وصول این طرح دو فوریتی مقاومت می‌کند.

علیرضا سلیمی به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «طرح استفساریه برای حل مشکل دانشگاه آزاد اسلامی 270 امضا دارد و دو فوریتی به هیات رئیسه تقدیم شده است.»

او ادامه داد: «هیات رئیسه خلاف قانون عمل کرده و این طرح را در دستور کار امروز صحن علنی مجلس قرار نداد و به نظر می‌رسد در حال مقاومت برای اعلام وصول نشدن این طرح است.»

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به اینکه آیا نمی‌خواهید این طرح را با جمع کردن امضا، خارج از دستور ارائه دهید؟ گفت: «چون طرح دو فوریتی است، نیازی به جمع کردن امضا برای ارائه خارج از دستور ندارد، امیدواریم که هیات رئیسه در روندی که در پیش گرفته تغییر ایجاد کند.»