شیرزاد: فضاسازی فرهنگی در محیط‌های دانشگاهی تقویت شود

معاون اجرایی مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فضاسازی فرهنگی در محیط‌های دانشگاهی باید تقویت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، حسن شیرزاد صبح امروز از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل بازدید و در جلسه شورای فرهنگی این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

وی در این جلسه عملکرد ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در بازدیدهایی که در سطح استان‌ها و واحدهای دانشگاهی مختلف انجام می‌دهیم، ستاد امور شاهد و ایثارگران بیشتر واحدهای دانشگاهی دچار روزمرگی و انجام کارهای روتین هستند.

معاون اجرایی مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه هدف ستاد شاهد در کل کشور به میزان ۷۳ هزار نفر دانشجوی جامعه هدف الف اشاره و تصریح کرد: با توجه به جامعه هدف بسیار بزرگ و دامنه فعالیت گسترده ستادها، مرکز امور شاهد در سازمان مرکزی، برنامه فرهنگی مدونی دارد که در آینده نزدیک به ستادهای کل کشور ابلاغ خواهد شد.

شیرزاد افزود: فضاسازی فرهنگی بسیاری از دانشگاه‌ها را مناسب ندانست و بیان کرد: فضاسازی فرهنگی در محیط‌های دانشگاهی باید تقویت شود تا دانشجو در بدو ورود به محیط دانشگاهی خود را در یک محیط فرهنگی احساس کند.

وی خاطرنشان کرد: یادمان شهدای گمنام در هر واحد دانشگاهی به عنوان نماد فرهنگی شهید و شهادت، باید محلی برای آشنایی هرچه بیشتر با این فرهنگ ناب اسلامی و مکانی برای فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان تبدیل شود.

در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل بیان کرد: اجرای برنامه‌های ابلاغی مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان می‌تواند در جهت‌دهی و یکپارچه‌سازی فعالیت‌های فرهنگی در سطح کشور کمک کند.

محمد عمرانی به محتوامحور بودن برنامه‌های فرهنگی اجراشده توسط ستاد امور شاهد و ایثارگران واحد زابل گفت: این ستاد با حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی ارتباط خوب و سازنده‌ای دارد و اعضای آن در اجرای فعالیت‌های فرهنگی از هم‌افزایی خوبی برخوردارند و در یک راستا حرکت می‌کنند.