عمرانی در گفتگو با آنا: هزاران قلمه درخت گز در مسیر عبوری سیلاب شهرستان هیرمند کاشته شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت: گروه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل هزاران قلمه درخت گز در مسیر عبوری سیلاب شهرستان هیرمند کاشتند.

محمد عمرانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل اظهار کرد: نیروهای جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با کمک نیروهای بسیجی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زابل و هلال احمر این شهرستان اقدام به‌کاشت قلمه درخت گز در نواحی آسیب‌دیده جنگل نیاتک کردند.

وی افزود: در راستای کمک به‌احیای فضای سبز و محیط زیست جنگل نیاتک سیستان که در مسیر سیلاب اخیر شهرستان هیرمند قرار داشت گروه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با حضور در این منطقه اقدام به‌قلمه‌زدن درخت گز کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با تأکید بر خصوصیات درخت گز و مقاومت این گیاه در شرایط سخت محیطی گفت: سیلاب اخیر باعث شد تا بخش زیادی از جنگ نیاتک که پوشش آن را درختان گز تشکیل می‌داد تخریب شود و کاشت درخت در این مناطق باعث احیای پوشش گیاهی این منطقه خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که با کاشت در خت و کمک به‌احیای بخش‌های تخریب‌شده این جنگل و تثبیت خاک و ماسه بادی‌های موجود در این منطقه، شاهد کاهش ریزگردها در هنگام وزش باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان باشیم.