عیادت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی زابل از فرمانده منطقه انتظامی شهرستان زابل

دکتر محمد عمرانی همراه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل از سرهنگ احمد ثمره حسینی عیادت کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل و جمعی از همکاران این واحد دانشگاهی با حضور در دفتر کار فرمانده منطقه انتظامی زابل از وی عیادت کردند.
محمد عمرانی در این دیدار با آرزوی سلامتی و بهبود کامل، ابراز امیدواری کرد که وی با به دست آوردن سلامتی کامل بتواند همچنان با برپایی نظم و امنیت به مردم شریف منطقه سیستان خدمت رسانی کند.
سرهنگ احمد ثمره حسینی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل در اجرای حکم دستگیری فردی شرور و سابقه دار در تاریخ 2 تیرماه 98 از ناحیه پهلو مورد اثابت گلوله قرار گرفته بودند که در حال طی کردن مراحل درمانی خود هستند.