مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان: درس دفاع مقدس نخستین سنگر مقابله با استحاله فرهنگی است

مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان با توجه به فعالیت پروژه استحاله فرهنگی عنوان کرد که درس دفاع مقدس می‌تواند به‌عنوان نخستین سنگر مقابله با این تهاجم مورد استفاده قرار گیرد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، سردار غلام نبی‌کوهکن صبح امروز در جلسه تبیین چگونگی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید به‌ویژه در مراکز آموزشی و نحوه ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها اظهار کرد: « جمع آوری، حفظ و نشر آثار و ارزش‌های شهدا از منویات مقام معظم رهبری است که باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.»

وی دانشگاه آزاد اسلامی را در زمینه حفظ و نشر ارزش‌های شهدا و انقلاب پیشرو دانست و بیان کرد: «به‌عنوان استادان دانشگاه به‌گونه‌ای باید این ارزش‌ها را برای جامعه و به‌ویژه نسل جوان تبیین کنیم که جامعه شیرینی و لذت این دفاع شرافتمندانه را احساس کند.»

مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان سپری شدن ۴۰سال از انقلاب اسلامی و ورود نظام مقدس جمهوری اسلامی به ۴۰ سال دوم را یادآور شد و اظهار کرد: «بیانیه گام دوم انقلاب باید در تمام برنامه‌ریزی‌های کشور به عنوان یک سند چشم‌انداز مورد استفاده قرار گیرد.»

نبی‌کوهکن خواستار توجه ویژه به درس دفاع مقدس و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها برای معرفی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان توسط مسئولان و استادان دانشگاه‌ها شد.

وی عنوان کرد: «پروژه خطرناک استحاله فرهنگی توسط استبداد جهانی علیه ملت ما برنامه‌ریزی شده و در حال اجراست که درس دفاع مقدس می‌تواند به عنوان نخستین سنگر مقابله با این تهاجم مورد استفاده قرار گیرد.»

مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان گفت: «جامعه باید شیرینی و لذت دفاع مقدس را تا ۲۰۰ سال آینده احساس و این حس غرور ملی برای ملت ما انرژی ایجاد کند.»

جلسه تبیین چگونگی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید به‌ویژه در مراکز آموزشی و نحوه ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها با حضور معاونان آموزشی و مدرسان درس دفاع مقدس دانشگاه‌های سطح منطقه سیستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل برگزار شد.