ملاشاهی زارع خبر داد: برنامه دانشگاه آزاد اسلامی زابل برای معرفی هنرمندان منطقه سیستان

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد واحد بین‌المللی زابل معرفی هنرمندان و آثار هنری فعالان عرصه هنر در منطقه سیستان را از برنامه‌های این دانشگاه دانست.

حجت‌الاسلام حسین ملاشاهی زارع در حاشیه برگزاری نمایشگاه نقاشی رنگ روغن نقاش شهرستان زابل که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل افتتاح شد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل اظهار کرد: در راستای معرفی هنرمندان و آثار هنری فعالان عرصه هنر در منطقه سیستان آثار نقاشی رنگ روغن در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل افتتاح شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل گفت: تعداد ۴۵ اثر از آثار نقاشی جعفر آتشبار در این نمایشگاه برای بازدید دانشجویان این واحد دانشگاهی به نمایش درآمد و تا تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۹۸ دایر است.

به گزارش آنا، این نمایشگاه با حضور جمعی از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل، توسط محمد عمرانی رئیس این واحد دانشگاهی افتتاح شد.