منظری‌توکلی: دانشجویان با فضای مجازی حقوق خود را مطالبه کنند

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما گفت: دانشجویان به‌عنوان قشر فرهیخته و تأثیرگذار جامعه باید با استفاده از فضای مجازی حقوق خود را مطالبه کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، علیرضا منظری‌توکلی ظهر امروز در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل گفت: مأموریت دارم تا سلام دکتر ولایتی و دکتر تهرانچی را به مردم صبور و ولایت مردار سیستان‌و‌بلوچستان برسانم.

وی اظهار کرد: سیستان‌و‌بلوچستان به‌عنوان مهد تمدن و با قدمتی بیش از ۵هزار سال امروز به شهیدانی افتخار می‌کند که در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تقدیم این نظام کرده است.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما با بیان اینکه فضای مجازی به‌عنوان ابزاری بسیار مناسب برای مطالبه‌گری است، عنوان کرد: دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته و تأثیرگذار جامعه باید با استفاده از این ابزار حقوق خود را مطالبه کند.

منظری‌توکلی با بیان جایگاه پژوهش در کشور تصریح کرد: پروژه‌های عمرانی بسیاری در منطقه سیستان‌و‌بلوچستان بدون پژوهش انجام شده که غیر از صرف هزینه هیچ دستاوردی برای مردم نداشته است. جایگاه پژوهش در کشور یعنی هیچ مسئولی نباید بدون پژوهش کاری را انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اراده کرده است تا از همه ظرفیت‌های خود برای حل مشکلات مردم با استفاده از نیروهای متعهد و اعضای هیأت علمی محقق خود در سراسر کشور اقدام کند.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما، اعتماد به جوانان را برای رسیدن به اوج پیشرفت و عزت لازم دانست و افزود: هر وقت به جوانان و مدیرت جهادی آنان اعتماد کردیم، پیروز آن عرصه بودیم که می‌توان مدیریت جنگ تحمیلی توسط جوانان این مرز و بوم را نام برد.