پیام اینستاگرام دکتر ولایتی به مناسبت عید سعید غدیر

رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی عید سعید و فرخنده غدیرخم ،عید بزرگ امامت و ولایت را به محضر حضرت صاحب العصر و الزمان بقیه الله الاعظم امام مهدی(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، همه مسلمانان و به ویژه شیعیان و علاقه مندان به اهل بیت (علیهم السلام) تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر ولایتی در اینستاگرام نوشت: غدیر نقطه عطف تاریخ است که اتمام نعمت و اکمال دین به انجام رسید و در تاریخ بشریت و آفرینش به بزرگی ثبت و ضبط شد.
عید_غدیر، عید برپاداشتن دین خدا در میان مردم ، چراغ راه هدایت و سیر و سلوک الی الله و حیات جاودانی است. این عید بزرگ، روز به نمایش گذاشتن همه خوبی ها و نشان دادن راه و روش نیل به آنها با دست آویختن به منش و روش الگوی کامل حضرت مولی الموحدین، امیر مؤمنان، علی بن ابیطالب علیه السلام و ائمه اطهار (علیهم السلام) است.