اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل تأکید کرد؛ لزوم بازنگری در سرفصل‌ها و محتوای درس دفاع مقدس

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل زابل بر لزوم بازنگری در سرفصل‌ها و محتوای درس دفاع مقدس تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، محمد عمرانی صبح امروز در جلسه تبیین اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های جدید که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل برگزار شد، اظهار کرد: «نقش و جایگاه دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و رسالت مدرسان درس دفاع مقدس در این راستا دارای اهمیت است.»

مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان: درس دفاع مقدس نخستین سنگر مقابله با استحاله فرهنگی است

مدیرکل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان با توجه به فعالیت پروژه استحاله فرهنگی عنوان کرد که درس دفاع مقدس می‌تواند به‌عنوان نخستین سنگر مقابله با این تهاجم مورد استفاده قرار گیرد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، سردار غلام نبی‌کوهکن صبح امروز در جلسه تبیین چگونگی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید به‌ویژه در مراکز آموزشی و نحوه ارائه درس دفاع مقدس در دانشگاه‌ها اظهار کرد: « جمع آوری، حفظ و نشر آثار و ارزش‌های شهدا از منویات مقام معظم رهبری است که باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.»

مدیرکل صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان: نخستین اصل از ملزومات بیانیه گام دوم انقلاب امیدآفرینی است

مدیرکل صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان امیدآفرینی را نخستین اصل از ملزومات بیانیه گام دوم انقلاب دانست و گفت: «امید نخستین و ریشه‌ای‌ترین جهاد است که بدون آن هیچ گامی نمی‌توان برداشت.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، جلسه پرسش و پاسخ درباره تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور محمود دولت‌کردستانی مدیرکل صدا و سیمای استان سیستان و بلوچستان در سالن کنفرانس فرخی‌سیستانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل برگزار شد.

حجت‌الاسلام غلامی: راه غلبه بر مشکلات کنونی اتحاد است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور زابل گفت: «راه غلبه بر مشکلات کنونی کشور چنگ‌زدن به حبل محکم الهی و اقتدا به نایب امام معصوم، اتحاد و همدلی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، حجت‌الاسلام علی‌اصغر غلامی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل با بیان علل نام‌گذاری روز دانشجو اظهار کرد: «۱۶ آذر ۱۳۳۲ نقطه عطف انقلاب اسلامی ایران، روز مبارزه با استکبار و به گوش رسیدن نخستین ندای استقلال‌طلبی توسط دانشجویان است.»

رئیس دانشگاه آزاد زابل تصریح کرد؛ لزوم رسیدگی جدی به وضعیت خانواده معظم شهدا و ایثارگران

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت: «رسیدگی به وضعیت خانواده معظم شهدا و ایثارگران باید به‌صورت جدی توسط مسئولان پیگیری شود و دانشگاه آزاد اسلامی با تمام ظرفیت برای حفظ ارزش های شهدا به میدان آمده است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، محمد عمرانی ظهر امروز به همراه جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل به مناسبت هفته بسیج با خانواده شهید بسیجی حسین شمسی دیدار کرد.

مسئول بسیج اساتید استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد؛ سرآمدی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در همراهی با بسیج اساتید

مسئول بسیج اساتید استان سیستان و بلوچستان گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی سرآمد دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در همراهی و همگامی با بسیج اساتید است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، ابراهیم حدادی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل، طرح اعتلای بسیج و تأکید بر لزوم پیگیری جدی آن توسط دانشگاه‌ها را یادآور شد و تصریح کرد: «طرح اعتلای بسیج با هدف هم‌افزایی بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان و حوزه‌ فرهنگی دانشگاه ابلاغ‌شده است.»

صفحه‌ها