دکتر رهایی: انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی از 19 مرداد آغاز می‌شود/ اعمال تخفیف شهریه برای مناطق محروم

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد انتخاب رشته این دانشگاه از 19 مرداد آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی درباره زمان انتخاب رشته محل از سوی داوطلبانی که در آزمون سراسری 96 مجاز به انتخاب رشته در این دانشگاه شده‌اند، گفت: «با هماهنگی‎های انجام شده داوطلبان مجاز به انتخاب رشته، می‌توانند از 19 تا 26 مرداد به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه و انتخاب رشته کنند.»

او در بخش دیگری از سخنان خود به تخفیف شهریه برای دانشجویانی که در مناطق محروم سکونت دارند اشاره کرد و افزود: «براساس تصمیم هیات رئیسه دانشگاه آزاد امسال به پذیرفته‌شدگان مناطق محروم که از سوی مرکز شناسایی و مشخص شدند تخفیف شهریه داده می‌شود و برای افراد بااستعداد بر اساس میزان معدل آنان نیز تخفیف شهریه اعطا خواهد شد.»

به گفته معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، برای نخبه‌ها هم با شرایطی مشخص بورسیه داده می‌شود.

همه آنچه که دانشجویان متقاضی نقل و انتقالات در دانشگاه آزاد اسلامی باید بدانند / نحوه ثبت نام در سامانه منادا

زمان ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی از 20 تیرماه آغاز و به مدت یک ماه (تا 20 مردادماه) ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تکریم و رفاه حال دانشجویان از 20 تیرماه آغاز شده است، دانشجویان میتوانند با مراجعه به سامانه منادا به نشانی https://www.monada.iau.ir و پس از مطالعه مندرجات نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

از آنجایی که کمتر از دو هفته به پایان مهلت ثبت درخواست نقل و انتقالات مانده است متقاضیان باید هرچه سریعتر با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به ثبت در خواست خود اقدام کنند . به منظور آگاهی متقاضیان در زیر نحوه و شرایط مهمانی و نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح شده است.

ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول 97-96 آغاز شد .

کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازساعت 16 امروز سه شنبه 10 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.
داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود از روز شنبه 28 مرداد ماه به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.
داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.

ارتباط با دانشگاه

زابل،

دانشگاه آزاد اسلامی زابل

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.