هفته بسیج گرامی باد

مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
فرهنگ بسیجی، فرهنگ معنویت و شجاعت و غیرت و استقلال و آزادگی و اسیر خواستهای حقیر، نشدن است.
هفته بسیج مبارک باد

پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در بیش از 50 رشته کاردانی و کارشناسی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در بیش از 50 رشته کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشجو می پذیرد.
تقسیط شهریه
اعطای وام شهریه و باز پرداخت اقساط آن بعد ازفارغ التحصیلی
اعطای وام شهریه و باز پرداخت آن در هنگام تحصیل( ماهیانه 60 هزار تومان )
اعطای وام ازدواج به دانشجویان شاغل به تحصیل
تخفیف شهریه به قهرمانان ورزشی
تخفیف شهریه به دانشجویان ممتاز هر رشته
بخشی از مزایای ثبت نام در بزرگترین دانشگاه حضوری جهان می باشد.
جهت ثبت نام به سایت www.azmoon.org و یا به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل مراجعه فرمائید.
تلفن تماس: 05432242720

سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر (ع) تسلیت باد

السلام علیک یا ابا جعفر یا محمد بن علی ایها الباقر یابن رسول الله انا توجهنا واستشفعنا وتوسلنا بک الی الله و قدمناک بین یدی حاجاتنا یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله
سالروز شهادت جانسوز نهال گلشن دین، نور دیده زهرا، سپهر دانش و بینش، امام محمد باقر(ع) تسلیت باد

ارتباط با دانشگاه

زابل،

دانشگاه آزاد اسلامی زابل

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.