فایل رزومه هیئت علمی

ضمن سلام از همکاران محترم هیئت علمی تقاضا میشود نسبت به دانلود و پرکردن فایل ضمیمه اقدام نموده و فایل را به معاونت پژوهشی تحویل نمایند باتشکر

اطلاعیه پژوهشی

اعضای محترم هیئت علمی واحد می توانند قبل از ارسال مقالات خود جهت استعلام وضعیت مجلات به لحاظ نامعتبر و یا جعلی بودن به وبسایتhttp://rvp.iau.ir/sp( که بصورت ماهانه به روز می گردد) مراجعه نمایند. بدیهی است در صورت عدم دقت، بروز هر گونه مشکل در دریافت تشویقی و یا امتیازدهی مقالات، بعهده شخص نویسنده خواهد بود.
با تشکر دفتر امور پژوهشی واحد

اطلاعیه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زابل

بدینوسیله به اطلاع اعضاء محترم هیات علمی و اساتید حق التدریس و واجد شرایط عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان می رساند، جهت عضویت در باشگاه نسبت به تکمیل فرم ثبت نام در سایت واحد اقدام نمایند.
ضمنا: ثبت نام افرادواجد شرایط عضویت تا پایان نیمسال دوم 94-93 الزامی می باشد. برای دریافت فرم های باشگاه پژوهشگران جوان به قسمت فرم فایل های الکترونیکی- فرم های پژوهشی، مراجعه نمایید.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زابل

صفحه‌ها

ارتباط با دانشگاه

زابل،

دانشگاه آزاد اسلامی زابل

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.